Salon Behandelingen

Binnen mijn Salon word er uitsluitend met Natuurproducten gewerkt. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat . Laat u verrassen wat een goed natuurproduct voor u kan doen!

Ik hoor vaak binnen mijn Salon dat mensen duidelijk het verschil zien na een behandeling , niet alleen bij hun eigen huid maar ook bij dat van anderen. Zelf ben ik lang op zoek geweest naar goede producten zonder toegevoegde chemische ingrediënten. Dit bleek een hele uitdaging te zijn aangezien je bijna overal voor de gek gehouden word . Na lang zoeken kwam ik toen bij het merk Living Nature uit . Dit bleek de perfecte match voor mij! Ze houden niks achter op het gebied van Ingrediënten en de inci-lijst word duidelijk zichtbaar onder het kopje ‘ingrediënten’ aangegeven op hun site. Wat een verademing was het na al het zoeken eindelijk een merk te vinden die er geen doekjes om draait en alles achter houd op het gebied van Ingrediënten.

Ik werd me ook steeds bewuster van het feit dat deodorant ook erg schadelijk kan zijn en begon mij te oriënteren op dit gebied . Ik heb ook hierbij heel veel natuurlijke deodorant getest. Dit bleek ook weer een hele zoektocht te worden. Ik transpireer best veel en er was geen natuurlijke deodorant tegen op gewassen. Na lang zoeken kwam ik het merk We love the planet tegen. Zij verzekerden mij dat hun deodorant heel goed alle geuren tegenhoud. Ik heb het dan ook eerst uitvoerig getest .Het was eerst wel even wennen aangezien het heel anders word aangebracht dan de meeste deodorant soorten. Maar het werkt inderdaad heel goed. Ik gebruik het sinds dien elke dag . Ook krijg ik van mijn klanten erg goede reacties op de deodorant.

Met magnesium was het een ander verhaal. Deze producten kwam ik op een beauty beurs tegen. Waar 1 van de eigenaren mij uitgebreid uitleg gaf . Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Waarna ik uiteraard ook deze producten ben gaan proberen. Ik voelde me inderdaad energieker en ben het sinds dien gaan aanbieden binnen mijn Salon. Vooral mensen met reuma en  ( nachtelijke ) spierkrampen hebben er veel baat bij. We blijken er allemaal een tekort aan te hebben ,

dus ik kan het iedereen aanraden!

Alleen het beste is mij goed genoeg !