Die chemische namen op de rug van cosmetic verpakkingen zijn misschien moeilijk uit te spreken. Het feit dat het veel irriterende stoffen, toxines, endocriene verstoorders en zelfs potentieel kankerverwekkende stoffen zijn is nog moeilijker te slikken.
Gemiddeld zal een vrouw met behulp van synthetische huidverzorging 168 chemicaliën dagelijks toepassen. De huid is het grootste, slimste en meest responsieve orgaan van ons lichaam, en wat er op onze huid komt, wordt opgenomen in ons lichaam. We kunnen het groeiende bewijs van het schadelijke, cumulatieve effect van deze stoffen op de gezondheid niet langer negeren. Vreemd is dat veel van deze chemicaliën in de eerste plaats werden ontwikkeld om de voordelen van natuurlijke ingrediënten na te bootsen!

Touch for Beauty kiest daarom bewust voor Natuurlijk . Hieronder vind u de producten waarmee er gewerkt word in de salon.

CHI Natural Life

 Écht 100% natuurlijk! Verzorging en ontspanning voor lichaam en geest
Biologisch gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit
Huidverbetering én huidverzorging op maat
Geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen
Geschikt voor alle huidtypen en huidklachten
Geurbeleving en ontspanning
Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

 

 

 

 

Living Nature

Living Nature gelooft dat de natuur de beste oplossingen biedt. We werken toegewijd aan het verstrekken van gezonde, veilige huidverzorging. We hebben al onze producten vermeld in de  Skindeep Cosmetic Safety Database. Deze Milieu werkgroep heeft na een strenge beoordeling van de veiligheid van ingrediënten bevestigd dat Living Nature een van de beste veiligheid scores heeft. Bijna al onze producten krijgen de waardering 0-3 (0 = veiligste). We zijn toegewijd aan het maken van veilige lippenstiften en gebruiken geen schadelijke huid irriterende stoffen, zoals SLS / SLES (Sodium Laurel / Laureth Sulpate).

 

 

We love the Planet

Bij We Love The Planet staan wij erop om bij elk product dat wij maken, elke bestelling die wij inpakken, elke handeling die wij verrichten de meest natuurlijke en verantwoorde manier te kiezen om onze producten te maken en te verpakken. We laten je op een bewuste manier genieten met steeds dezelfde gedachte: We Love The Planet!

We Love The Planet

 

 

 

 

 

Permsal Magnesium

Permsal wint haar magnesium uit de meest zuivere bron ter wereld en is erkend met de kwaliteitgarantie van het Zechstein keurmerk. Magnesium heeft het vermogen om ons lichaam op natuurlijke wijze te ontspannen, ons zenuwstelsel tot rust te brengen, botten te versterken en ons uithoudingsvermogen te vergroten.

Permsal Magnesium | 123pedicureproducten

 

 

 

 

Omdat alleen het beste goed genoeg is !